til moderne broderi”.

Kirketekstiler er om noget klassiske. En anden opgave gik derfor ud på at lave et konkret forslag til et fiktivt menighedsråd om et nyt kirketekstil til kirken.

For år tilbage prøvede jeg forskellige typer gobelinsting på et kursus – prøven udviklede sig til et kors. Prøven har jeg haft liggende siden uden rigtigt at kunne finde ud af, hvordan den kunne anvendes. Nu var chancen her: jeg lavede et forslag til en messehagel, hvor min gamle gobelinprøve blev udgangspunktet for et stort kors på ryggen af messehaglen. Da min fiktive kirke ligger ved en fjord, kunne jeg forsvare brugen af den blågrå farve. Jeg kom så langt, at jeg fik påbegyndt collagen, der omslutter gobelinprøven. Da menighedsrådet jo er fiktivt, tænker jeg, at collagen kan blive til en billede istedet. Som underlag har jeg et stykke bomuldstof, herover min collage med gobelinprøven og øverst ultra Solvy – plast, der forsvinder i vand.

Her er mine garner: