bød på bl. a. London Eye, Garden Museum – et lille, meget hyggeligt havemuseum og Tate Modern – et imponerende stort og spændende kunstmuseum.

Vi boede på et lækkert hotel, Park Plaza Westminster Bridge. Som navnet siger lige ved Westminster Bridge og hele regeringsområdet, med House of Parliament og Big Ben. Et spændende og anderledes område, end de andre gange vi har besøgt London og boet i nærheden af Hyde Park.

Herudover var vi selvfølgelig på shopping……. det blev til en oilskind jakke fra Barbour med for af Liberty stof, købt i Harrods (mere engelsk kan det næppe blive) til under halv pris – så kan efteråret bare komme an !

Vi nød godt af alle de spisemuligheder London byder på – en dejlig italiensk restaurant, en indisk og fredag, vores sidste dag, sluttede vi af med at spise hos Porters i Covent Garden – mere engelsk kan det ikke blive: braiseret lam, Fishermans Pie….

Jeg skulle sevfølgelig også i Liberty ´s afdeling med broderi og strik. Her købte jeg et stramajbroderi fra Jolly Red, som jeg så ofte har haft i hænderne, uden at tage det sidste skridt, og købe det.

Jeg fik begyndt lidt på broderiet, medens vi var afsted: