Under vores ferie i England besøgte vi også vores venner i Coventry – Pete og Liz. Min mand og Pete har tidligere været kolleger, og det har nu ført et venskab, mellem os alle fire, med sig. Vi har tidligere besøgt Pete og Liz, hvor Pete kørte mig ud til Benton & Johnson, der producerer guldtråd. Det var en fantastisk oplevelse for os begge, da vi fik hilst på personalet og set de maskiner, der bliver brugt til produktionen. Jeg fik selvfølgelig også købt guldtråd og har senere købt mere via nettet.

Da Pete fyldte 50, skulle han derfor have noget guldbroderi. Jeg broderede to billeder til ham, uden at jeg dengang fik taget billeder af resultatet. Billeder fik jeg taget under vores besøg i år – og dem skal I se:

Med Petes sædvanlige humoristiske sans har broderierne fået et navn: George (Harrison) og Ringo (Star).

Kirsten