Jeg har igennem lang tid haft megen fornøjelse af at læse andres blog – blogs om strik, broderi og patchwork. Måske skulle jeg forsøge mig med selv at bidrage til “festen”.

Her er et billede af mit senest afsluttede projekt:

Model: No. 19 fra booklet “No. 11 no.12, no 13….”

Designer: Tine Rousing

Materialer: Isager Spinni og Isager Hør

Bemærkninger:

Jeg har syet skulderen sammen, istedet for at sætte to små lynlåse i.

Lækker model – jeg er ret vild med at strikke i hør.

I går modtog jeg en dejlig pakke fra Japan – broderi bøger !

Jeg havde egentlig bestilt flere, men de bliver åbenbart sendt i to pakker.

Bead Embrodery Stitch Samplers 130 (ISBN978-4-7661-2266-4) viser en helt anderledes måde at bruge perler på i broderi. Måske vil jeg ikke kaste mig ud i det – men der bliver brugt en masse spændende sting, der kunne være rigtig spændende at give sig i kast med.

Drawn Thread Embrodery (ISBN978-4-579-11272-2) er utrolig flot med instruktive fotos – det skal prøves.

Den tredie, der har en japansk titel er lavet af Naoko Shimoda, der har ladet sig inspirere af frimærker. (ISBN 978-4-7661-2257-2) Nu vil jeg lade mig inspirere ved at kigge i bogen og vende tilbage med billeder senere.

Ha´en god sommerdag.

Kirsten